fbpx
The making of... DVD

Guy Van Eeckhoudt

Achter de schermen in Beauvechain

Brigadegeneraal op rust Guy Van Eeckhoudt maakte op 14 december 2020 zijn opwachting voor de lens van onze ‘Belgian Voices of the Sky’-camera. We spraken met hem af in zijn huidige habitat, het museum van de 1° Wing in Beauvechain. Dat hij een goed schrijver is, bewees hij al in 2016 met zijn boek over zijn carrière bij de Belgische Luchtmacht. De man blijkt ook een talentvol verteller te zijn, zo blijkt uit de eerste beelden die we hebben geregistreerd voor de productie van een DVD over zijn loopbaan als gevechts- en transportpiloot. Hij neemt ons mee, meer dan 40 jaar terug in de tijd, en deelt met ons anekdotes en herinneringen die hij tijdens zijn pilotencarrière beleefde. Een unieke getuigenis!

Met Guy in het museum
Guy Van Eeckhoudt
Museum Beauvechain

Blijf RateOne volgen… binnenkort meer hierover.

Met medewerking van en dank aan generaal op rust Mich Mandl van Les Vieilles Tiges.

Camera: Yves Van den Broeck

Tekst: redactie