fbpx
Uit RateOne editie 14

Geproefd en goedgekeurd door de generaal

Bier Red Devils

Generaal Claude Van de Voorde stelde een tripel samen op basis van het Alpaïde bier van brouwerij Nieuwhuys uit Hoegaarden. Het blonde streekbier van 8,5° kreeg daarom ook de titel ‘Cuvée van de generaal”. Speciaal voor het displayteam van de Red Devils is het bier nu ook te koop met hun naam en logo. De opbrengst die het demoteam realiseert met de verkoop, gaat integraal naar een goed doel. Het was Devil 1, luitenant-kolonel “Jeanke” Van Hecke die na een display in Zwartberg in contact kwam met vzw Kleine Prins en deze vereniging voorstelde als begunstigde van de winst.

De vzw zet zich in Limburg in voor kinderen die getroffen worden door een vorm van kanker of een andere levensbedreigende ziekte.

Foto: PR Red Devils