fbpx

Magazine

Magazine

Ontdek RateOne, hét luchtvaarttijdschrift dat jouw vliegpassie tot leven brengt. Of je nu een piloot, koper of luchtvaartliefhebber bent, wij hebben alles wat je zoekt. Van ULM’s en PPL’s tot helikopters, ballonvaren, parachutespringen, geschiedenis, drones en zweefvliegen – bij ons komt alles aan bod. Laat je onderdompelen in boeiende reportages over gepassioneerde piloten en blijf op de hoogte van de nieuwste opleidingen, lifestyle & events, en leuke uitstapjes met een privévliegtuig.

Dit waardevolle magazine, ter waarde van 8,95 euro, verschijnt drie keer per jaar in een oplage van 8.000 exemplaren. Je kunt RateOne bovendien GRATIS afhalen bij vliegclubs, vliegscholen en gerelateerde evenementen. En er is goed nieuws voor onze lezers: op hun verzoek hebben we een lidmaatschap geïntroduceerd, waardoor ze RateOne nu ook per post kunnen ontvangen.

RateOne wordt verspreid in heel België en biedt inhoud in zowel het Nederlands als het Frans. Zo kunnen alle luchtvaartliefhebbers genieten van de nieuwste artikelen en updates, ongeacht hun taalvoorkeur.

Laat RateOne jouw gids zijn in de spannende wereld van de luchtvaart. 

 
 
Cover RateOne editie 11
Wil je geen enkele editie missen? Registreer via de webshop The Flying Twins

Word lid van onze community

Membership RateOne

Download je RateOne magazines

Registreer en download gratis de vorige edities van Rate One.