fbpx

AERO KIEWIT Opendeur 2022

Space The Human Quest Expo

Antwerpen

The Human Quest is een interactieve expo voor alle leeftijden die je meeneemt in de avontuurlijke wereld van de ruimtevaart. Van de eerste mens in de ruimte tot de toekomstige missies naar Mars. Beleef de ruimtevaart van toen, nu en morgen.

75 Y Royal Aero Club SPA

Aérodrome de la Spa - La Sauvenière Rue de la Sauvenière, 122, Spa

Opendeurdagen ter gelegenheid van de 75° verjaardag van Royal Aero Club SPA. Ontdek alle activiteiten via hun website.

Fun Fly-In EHMZ

EHMZ Midden-Zeeland NL

VRIJDAG 10 JUNI Vanaf Vrijdag middag verwachten wij arrivals. Het restaurant zal beschikbaar zijn voor diner. Van te voren reserveren; Daarna praten we verder in onze partytent met bar met bier en muziek. Kamperen op het vliegveld vlak bij uw vliegmachine ZATERDAG 11 JUNI Zaterdag morgen is er een ontbijt mogelijkheid. Ontbijtbox (2 broodjes, jus, […]

Rassemblement RSAB

Cerfontaine

Ter gelegenheid van de 30° verjaardag, organiseert RSAB dit event op het vliegveld van Cerfontaine. Meer informatie vind je op hun website. Pour fêter son 30e anniversaire le Réseau Sport de l'Air de Belgique organise un rassemblement sur l'aérodrome de Cerfontaine.

BOAC Koksijde 2022

Ten Bogaerdelaan koksijde Ten Bogaerdelaan 15, Koksijde, West-Vlaanderen

Belgisch kampioenschap kunstvliegen voor éénmotorige vliegtuigen. Gratis toegang mits registratie.

Opendeur Fly-In Moorsele

Vliegveld Moorsele Overheulestraat 235, Moorsele

Vliegveld Moorsele verwelkomt iedereen tijdens onze 2 daagse fly-in. Je kan er gedurende het hele weekend genieten van tal van luchtvaartactiviteiten.

Ursel Avia

Ursel Urselseweg 183 A, Ursel

Ursel Avia is een luchtvaartevenement en is georganiseerd door Vliegclub Ursel. Het is een familie-gebeuren met tal van activiteiten op de grond en in de lucht! 9 juli 2022 - Open cockpit namiddag 10 juli 2022 - Internationale meeting  

Canceled Fly-In Keiheuvel 2022

Vliegveld Keiheuvel

Ontdek onze club en geniet van de aanwezigheid van verschillende toestellen, zowel nieuwe als oldtimers. De Keiheuvel Fly-In is een niet te missen evenement voor luchtvaartenthousiasten! Toegang is gratis!