fbpx

AALTER Air Rally

Bezig met het laden van Events

« Alle Events

AALTER Air Rally

augustus 15

Vliegveld Ursel tijdens Air Rally 2023

De Air Rally Aalter 2023, georganiseerd door Vliegclub Ursel, vindt plaats op 15 augustus en is een boeiend evenement voor liefhebbers van de luchtvaart. Dit jaar markeert de derde editie van de rally. Deelnemers, zowel leden als niet-leden van de vliegclub, kunnen deelnemen aan een zoektocht van ongeveer 100 nautische mijlen (NM) met een geschatte vliegtijd van 75 tot 90 minuten. De rally omvat drie categorieën: éénmotorige vliegtuigen (ULM/PPL) en helikopters. Elk team bestaat uit een piloot en een observator, die samen vragen moeten oplossen tijdens het afleggen van het parcours.

Daarnaast is er ook randanimatie gepland, zoals het bezoek van ongeveer 200 oldtimer auto’s, kinderanimatie, en deelname van Defensie met enkele van hun vliegtuigen en helikopters in statische weergave. De dag eindigt met de bekendmaking van de uitslag en de prijsuitreiking.

Het evenement belooft een leuke ervaring te worden voor deelnemers en toeschouwers, met de mogelijkheid voor iedereen om gratis een kijkje te komen nemen op het Urselse militair vliegveld. Voor deelnemers wordt een aandenken aan de rally voorzien.

Foto: Air Rally 2022 door Dirk Stouten

Details

Datum:
augustus 15
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.vliegclubursel.be/nld/home