fbpx
Afscheid van een legende

Palmer De Vlieger

De Vlieger was vlieger bij de Belgische luchtmacht. Samen met Steve Nuyts vormde hij in de jaren zestig en zeventig het demoteam The Slivers. Het duo stuntte over de hele wereld met hun F104 Starfighters. Met hun gevechtsvliegtuigen kruisten ze elkaar op amper enkele meters, tegen snelheden van 800 kilometer per uur. Het publiek beschouwde hen terecht als echte vedetten. Palmer overleed op 27 november 2020 thuis in Kampenhout aan kanker.

Palmer vertelde ons in 2015 zijn levensverhaal. De jachtpiloot belandde na zijn opleiding tot technisch ingenieur bij het leger. Hij schreef zich in, legde de proeven af en dankzij zijn goede resultaten lag de weg naar de vliegopleiding voor hem open. De rest vertelt hij zelf…

Geniet van deze unieke getuigenis.

Palmer De Vlieger VTB

De DVD bestellen kan via de webshop

of word lid van onze community.

DVD Palmer De Vlieger