fbpx
Actua

Bezoek Koning Filip op Brussels Airport

Koning Philippe

Brussels Airport, 10 juni 2021. Donderdagochtend kreeg Brussels Airport de eer Zijne Majesteit de Koning te ontvangen voor een bezoek  aan de luchthaven Om de gevolgen van de crisis eens van dichtbij te bekijken. Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport, lichtte de gevolgen van de crisis voor het ecosysteem van de luchthaven toe en ze brachten vervolgens een bezoek aan het Covid Test Centre waar ze het personeel ontmoetten. Het bezoek werd voortgezet in de vertrekhal waar de medewerkers van Brussels Airlines en TUI Fly toelichting konden geven over hun activiteiten tijdens de Covid-periode. Ook de procedure die de reizigers in de toekomst zullen moeten volbrengen werd in kaart gebracht en verduidelijkt. Ten slotte begaven de Koning en Arnaud Feist zich naar het tarmac. De koning kreeg een blik achter de schermen bij het laden van de luchtvracht en hij kon de medewerkers ontmoetten van Aviapartner en skeyes, waar ze nog even gepraat hebben over de protocollen die moeten gevolgd worden om alles veilig te laten verlopen. 

koning philippe artikel foto 1

Auteur: Press office MEDIA@brusselsairport.be