fbpx
2022 - Luchthaven Deurne

Lunchen met zicht op de landingsbaan kan eindelijk weer

Interieur restaurant Bel Air Deurne

Op zondag 1 mei opent Bar & Restaurant Belair Antwerp opnieuw haar deuren op de luchthaven. Belair Antwerp zal gerund worden door Rein Van Hove (40) en Dirk Blockmans (53). Het koppel heeft met Brasserie 2140 al een horecazaak in het Antwerpse en is dus niet aan hun proefstuk toe.

Het luchthavenrestaurant is een belangrijke troef voor de luchthaven. Zowel buurtbewoners als reizigers ervaren een restaurant met zicht op onze luchthaven als een pluspunt. De zaak zal elke dag open zijn van 8 tot 22 uur, de keuken sluit telkens om 21 uur.

De brasserie die al drie jaar leeg stond, kreeg een grondige make-over. Niet alleen het interieur wer vernieuwd, maar ook de gerechten zullen verrassender gemaakt worden. Nu het aantal reizigers, na een periode van corona,  weer in stijgende lijn zit, zullen de nieuwe uitbaters er ongetwijfeld een succesverhaal van maken.

Foto: PR Luchthaven Antwerpen