fbpx
Actua

Happy Birthday: NHV Group kwarteeuw actief

25 jaar NHV Group

Vijfentwintig jaar geleden, op 15 mei 1997, startte NHV Groep officieel met helikopteroperaties vanuit Oostende. Mede-oprichters Eric Van Hal en Jef De Kinder lanceerden de NHV Group en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid van een familiebedrijf tot een internationale groep met met meer dan 500 medewerkers en een sterke geografische aanwezigheid in Europa en West-Afrika.

Thomas Hütsch, CEO van NHV Group, stelt: “We zijn erg trots om deze organisatorische mijlpaal te vieren. Van een bescheiden start, te beginnen met één basis in Oostende, hebben we sindsdien een fenomenale ontwikkeling doorgemaakt om onze leidende positie in de helikoptermarkt te bereiken.”

“Ondanks de olie- en gascrisis, de pandemie en de grote veranderingen in de regelgeving als gevolg van het vertrek van het VK uit de EU, hebben onze medewerkers ertoe bijgedragen dat NHV Group het succesvolle bedrijf is geworden dat we nu zijn. We kijken uit naar de volgende 25 succesvolle jaren van veilige vluchtoperaties.”

NHV Group zal deze verjaardag vieren tijdens een evenement en ook met een feestelijke campagne die enkele historische gebeurtenissen zal belichten.   

Meer info over NHV, klik hier

Foto: NHV Group