fbpx

Wedstrijd

Belgische Luchtmacht lanceert nieuw boek en RateOne maakt tien lezers gelukkig!

Naar aanleiding van het 75-jarig bestaan werd op vraag van de Commandant van de Luchtmacht een nieuw boek uitgegeven, getiteld Aircraft of the Belgian Air Force. 

Cover Aircraft of the Belgian Air Force

De nieuwste uitgave, geschreven in 3 talen (Nederlands, Frans & Engels), schetst op een boeiende en dynamische manier een overzicht van alle vliegtuigen die sinds de oprichting van de Luchtmacht in Belgische kleuren hebben gevlogen. 

Na het succes van het vorige boek “70 Years Power & Performance”, dat in 2016 in een oplage van 4.500 exemplaren werd uitgegeven, lag de lat hoog.

Via sociale media en andere kanalen werd gepolst naar de wensen van de potentiële lezers. Daaruit bleek dat er interesse was voor een boek dat de geschiedenis van de opeenvolgende vliegtuigen binnen de Luchtmacht opsomde. Dit is het eerste complete naslagwerk in meer dan 30 jaar dat het volledig overzicht bevat.

Het resultaat: een rijk geïllustreerd hardcoverboek met bijna 300 foto’s, 110 kleurenprofielen van vliegtuigen en helikopters dat een terugblik biedt op 75 jaar Luchtmacht én ook vooruit kijkt naar de toekomst van onze Luchtmacht. Het is geschreven door Kurt Verwilligen en co-auteur Nicolas Deboeck. Zijne Majesteit Koning Filip was, nadat we de proefdruk aan het paleis hadden voorgelegd, bereid een introductieboodschap te schrijven. Generaal-Majoor Thierry Dupont, de commandant van de Luchtmacht tekende voor het voorwoord.

Win één van de tien exemplaren

RateOne maakt 10 lezers gelukkig met deze nieuwe editie. Wil je je kans wagen, registreer dan voor 1 december 2022. Op 6/12 worden de winnaars persoonlijk op de hoogte gebracht.

Registreer hier

Kan je niet zolang wachten om een exemplaar te bemachtigen? Bestellen kan via deze link.

 

Tekst: CO
Foto’s: Belgian Air Force