fbpx

Eerste editie, valse start

In maart 2020 lanceren we de tiende editie van RateOne magazine. Of om correct te zijn: de negende. De allereerste editie werd uitgegeven tijdens Sanicole Airshow 2016 onder de naam ‘SkyMagazine’.

Onze allereerste editie, toen nog onder de naam ‘SkyMagazine’

SkyMagazine startte als een ambitieus plan. Domeinnaam? Beschikbaar! Logo en website ontwikkelen, auto beletteren, beachvlaggen en ander promomateriaal klaar! En voor alle zekerheid: merknaam gedeponeerd. Of tenminste: de aanvraag om te deponeren ingediend.

Caroline Ostyn met SkyMagazine

Tijdens de kerstvakantie van 2016 bracht de postbode minder fijn nieuws. Delta Air Lines was er niet mee akkoord dat er in België, en wie weet in de toekomst over de landsgrenzen heen, een magazine zou verschijnen onder de naam ‘SkyMagazine’.

En dan? Een juridische strijd beginnen? Dat had gekund, maar wij spendeerden onze tijd liever aan de nieuwe edities in plaats van besluiten schrijven voor een gevecht in de rechtbank. Trouwens, ruziemaken ligt niet in onze aard. Be positive… er is voor alles een oplossing!

Samen met onze lezers van het allereerste uur, gingen we op zoek naar een nieuwe naam voor SkyMagazine. Na veel brainstormen hakten we de knoop door. RateOne, met als slagzin ‘360° view on aviation’, werd de nieuwe merknaam van het Belgische luchtvaartmagazine.

Heb jij nog een papieren exemplaar in je bezit? Houden zo! We worden nog vaak hard copies van deze editie gevraagd. Helaas zijn we door de voorraad heen. SkyMagazine is voor velen een verzamelobject, net als de andere edities van RateOne.

SkyMagazine gemist? Het magazine staat op onze website. Registreer je en download GRATIS.

Veel leesplezier!

RateOne, een magazine van Expeels bvba – Caroline Ostyn – Uitgever